Virágküldés okosan és egyszerűen

Virágküldés okosan és egyszerűen!


A virágküldés története a régi időkre nyúlik vissza, a virág ugyanis minden fontos kultúra életében jelentős szerepet töltött be. Az ókori görögök is előszeretettel használták a virágokat otthonuk díszítésére, és már a virágoskertek is megjelentek ebben az időben. Az építészetben is megtalálhatóak a virág motívumok, nézzünk csak meg egy régi épületet, csodálatos virágdíszítések, indák találhatóak rajta. Sajnos a modern építészetben ezek az elemek már nem fedezhetőek fel.
Virágküldés logo
A régi korban a virágküldés még nem volt fellelhető, abban az időkben a férfi személyesen vitte el a nőnek a virágot udvarlás céljából, vagy születésnap, névnap alkalmából. A virágküldés elterjedése arra az időre tehető, amikor az emberek a jobb munka és a jobb élet reményébe messze költöztek a családjuktól és nem tudták máshogy intézni az ajándékozást, csak így, hogy megrendelték a virágot, majd a virágüzlet virágkötői kiszállították a csokrokat a megajándékozottak számára. Napjainkban is hasonlóképpen működik a virágküldés, de ma már nem csak a távol élő rokonok küldenek egymásnak virágot, hanem például a szerelemes férfiak a nőknek akár a munkahelyre azért, hogy aznap meglepje kedvesét. Együtt laknak, a Hölgy elindul a munkába dolgozni, a férfi 5 perc alatt leadja a virágmegrendelést, a virágküldő cég kiszállítja a virágot a Hölgy munkahelyére és így egy spontán meglepetésbe lesz része a Hölgynek, ami bearanyozza az egész napját.
Virágküldés logo
Természetesen sok-sok alkalom van még, amire a virágküldés igénybe vehető, ezért, ha valakinek van egy kis fantáziája, az mindig tud egy új meglepetést okozni és szeretteit mindig új és új virágcsokrokkal meg tudja lepni úgy, hogy az mindig nagy meglepetés legyen

Virágküldés nyáron:

Sokan elutaznak nyáron nyaralni, viszont akik itthon maradnak és születésnapot, névnapot vagy évfordulót ünnepelnek, azok előszeretettel veszik igénybe a virágküldés szolgáltatást. Ebben az időszakban nagyon népszerű a napraforgó csokor, ez egy igazi nyári virágcsokor, de a napraforgó csokor mellett a vörös rózsa és a nyári rózsa csokor is nagyon fogy.
Virágküldés logo Virágküldés logo Virágküldés logo
Sokan még mindig a tavaszi csokrokat keresik, mint például a tulipán csokor, de sajnos a tulipán Anyák napja után (május első vasárnapja) már nem kapható, mert a nagy meleg hatására a tulipán egy nap alatt tönkre megy, már a csokorba kötéskor rossz állapotban lenne és még a kiszállítást sem élné túl. Aki az akciós csokrokat keresi nyáron, azoknak ajánljuk a vegyes szezonális rózsa csokrot, aminek az ára kedvező és ha a vegyes szín még sem tetszene, akkor ebből a rózsacsokorból létezik vörös, sárga, rózsaszín é fehér is. Ezek a rózsák abban különböznek a prémium kategóriás rózsáktól, hogy a virágok mérete kisebb és a szárak is rövidebbek, ezért csak körcsokorba köthető, de fantasztikusan néz ki és az ára sem olyan drága mint a nagyobb virágú rózsáké.
Virágküldés logo Virágküldés logo Virágküldés logo
A különleges virágkompozíciók iránt is nagy a kereslet, ilyen például az üvegkockába tűzdelt rózsa, vagy a retikülbe tűzött rózsa, illetve a modern rózsa dobozok. A mai fiatalság már az ilyen virágkötészeti remekműveket szereti, a hagyományos virágcsokrokat már nem.

Egy fantasztikus, 10 szálas vörös rózsa csokorral bármikor meglepheti szerelmét!