Vásárlói vélemények a rózsa boxról

Vásárlói vélemények a rózsa boxról


Vásárlói vélemények a rózsa boxról
Miről is szól ez a cikk röviden?
A rózsadobozokat nagyon sokan rendelik, de miután elkészítjük őket és házhoz szállítjuk, elég sok visszajelzést kapunk az ügyfeleinktől, hogy milyen hatása volt a virágküldésnek, és hogy tetszett a rózsa box. Íme, néhány gyöngyszem a különböző rózsadobozokra.

Szív alakú rózsa box

rózsa
Kedves virágküldő szolgálat! Tegnap rendeltem egy szív alakú rózsadobozt a barátnőmnek, az 5. évfordulónkra. Mivel különleges ajándékot szerettem volna küldeni, a szétnyitható szív alakú rózsadobozt választottam. Nagyon megtetszett fotón, hogy a felső szinten vannak a virágok, és alatta vannak csokoládék és egy parfüm is. Sehol nem láttam még ezt a rózsa boxot, csak Önöknél. A kiszállítást a barátnőm munkahelyére kértem, mert tudom, hogy odabent sok barátnője van, így együtt örülhetnek az ajándékomnak, és be is jött a meglepetés, mert mindenki dicsérte az ajándékot. A virágfutár kedvesen adta át, időben érkezett a megadott címre. Köszönöm a profi szolgáltatást!

Henger alakú rózsa box

rózsa
Tisztelt Mestervirág! A henger alakú rózsadoboz, amit mai nap kiszállítottak, tökéletes lett, az anyukám nagyon örült neki. Azt mondta telefonba, hogy a sárga rózsák tökéletesek, óriási rózsák vannak a dobozban, még soha nem látott ilyen szép virág összeállítást! Nagyon örülök neki, hogy sikerült meglepni őt ezzel a csodás kompozícióval, féltem attól, hogy nem lesz otthon, de Önök ezt is megoldották. Én már kaptam a páromtól Önöktől rendelt rózsa boxot, ezért tudtam, hogyha anyukámnak is Önöktől rendelek, akkor az tökéletes lesz. Köszönöm a pontos kiszállítást, mindenkinek ajánlani fogom Önöket!

Szögletes rózsa box

rózsa
Kedves virágkötő és virágfutár! A szögletes rózsadoboz nagyon szép lett, köszönöm a telefonos kolléganőjük segítségét a választásban. Egy hét telt el a kiszállítás óta és még mindig olyan szépek a rózsák, mint a kiszállítás napján. Hamarosan lesz a testvérem születésnapja, a virágot Önöktől fogom megrendelni, még nem tudom, hogy rózsa boxot, vagy rózsa kosarat kérjek, de még van időm eldönteni. Köszönöm mindent és sok vásárlót kívánok Önöknek!

Vásárlói vélemények a rózsa boxról
Név: Vásárlói vélemények a rózsa boxról E-mail: Cím:
1094 Budapest, Liliom u. 21, Pest, Magyarország

Kategória: rózsadoboz, Virágfajta: rózsa