Tökéletes virágcsokrok Nőnapra

Tökéletes virágcsokrok Nőnapra


Tökéletes virágcsokrok Nőnapra
Miről is szól ez a cikk röviden?
A Nőnapot régóta ünnepeljük Magyarországon és az egész világon! Ilyenkor háláljuk meg a nőknek azt, hogy megszültek minket, felneveltek, mindig gondoskodnak rólunk erő felett. Nőnapon ezért az a minimum, hogy egy szép virágcsokorral köszöntjük a hozzánk közelálló nőket!

Tulipán csokor Nőnapra

tulipán
Talán a legkézenfekvőbb Nőnapi virágcsokor a tulipán csokor. Azért olyan népszerű, mert tavaszi virág, és az ára is kedvező. 20 száltól 50 szálig kérhető és utána, ha még nagyobb virágkompozíciót szeretnénk, akkor további 50 szálig kosárba is kérhető. A tulipán ilyenkor már nő a kertekben is ezért minden aluljáróban és piacokon is árulják a nénik, akik a kertjükből leszedik a tulipánokat. Iskolákban is ünnepelik a Nőnapot, illetve felköszöntik a tanárnőket, a fiúk pedig rajzzal, vagy más ajándékkal kedveskednek a családjukban lévő nőknek!

Frézia csokor Nőnapra

tulipán
A frézia a másik kedvenc virág, amit Nőnapra szoktak kérni. Kevesebben ismerik ugyan, mint a tulipánt, de akik ismerik, azok tudják, hogy meseszerű az illata. Talán a frézia és az orgona a legillatosabb tavaszi virág. A frézia pici virágjai akár egy egész szobát is beillatoznak. Aranyos kis csokor köthető belőle és színes mivel a frézia több színváltozatban is megtalálható. Ha valaki tehát nem allergiás a virágillatra, akkor érdemes Nőnapon frézia csokrot ajándékozni neki! A frézia kérhető vegyes virágcsokorban is illetve ha valaki rengeteg fréziával szeretné megajándékozni a szeretteit, akkor frézia virágkosarat is kérhet!

10 kicsi tulipán csokor Nőnapra

tulipán
Mivel minden férfit sok nő vesz körbe, na persze csak egyet szeret, egy szerelme van, de ott van az anyukája, a nagymamája, akkor barátok barátnője illetve kolléganők, ezért nem elég egy virágcsokor, ilyenkor akár 10 virágcsokrot is gyorsan el lehet osztogatni. Ezért található meg a MesterVirág kínálatában a 10 db 5 szálas vegyes színű tulipán csokor Nőnapra, aminek az ára is kedvező. Ezek a csokrok úgy vannak elkészítve, hogy a tulipánok között van egy kis díszítés, majd az 5 szál tulipán egy díszpapírba van csomagolva. Nagyobb cégeknek is ajánlott ez az összeállítás, mert 4 db csokortól rendelhető ez a tulipánösszeállítás és nem terheli meg annyira a pénztárcát, mint egy nagyobb virágcsokor. Jó választás Nőnapra, ha egyszerre sok nőt szeretne megajándékozni!

Tökéletes virágcsokrok Nőnapra
Név: Tökéletes virágcsokrok Nőnapra E-mail: Cím:
Mestervirág.hu, Pest, Magyarország

Kategória: tulipán csokor, Virágfajta: tulipán