Rózsa üvegkockában

Rózsa üvegkockában


Rózsa üvegkockában
Miről is szól ez a cikk röviden?
Egyre nagyobb igény van a virágkötészetben arra, hogy extrém és trendi virágkompozíciókat készítsenek a virágkötők. De hogy lehet kiszolgálni ezeket az igényeket, mivel rukkolnak elő a virágküldő cégek, hogy a szeretteiket meglephessék a megrendelők. Mára már sokféle kiegészítőt gyártanak a virágkötéshez, nézzünk meg most párat.

Rózsák üvegkockában

rózsa
Az üveg kocka mérete 12x12 cm-es, ez lehetővé teszi azt, hogy 3x3 szál rózsa kerüljön az üvegkockába. Az elkészítése nem vesz sok időt igénybe, egy vizes oázisra van szükség amit méretre vágunk, majd beáztatunk. Szükség van egy zöld levélre amit az üveg és a vizes oázis közé teszünk díszítésnek és egy organza anyagra amiből a masni elkészül az üvegre. Miután a vizes oázist beleraktuk a szögletes üvegbe, akkor elkezdhetjük a rózsákat beletűzdelni az oázisba. A rózsafejeket lehet díszíteni csillogó kristályokkal is, az üveget pedig masnival. Érdemes naponta ellenőrizni az oázis nedvességtartalmát és ha igényli akkor meg kell locsolni, hogy a rózsa ne hervadjon el. Minden fiatal Hölgynek ajánlott ajándék!

Rózsák ridikül virágtartóban

rózsa
A csatos táskára hasonlító virágtartó elég népszerű ajándék, közkedvelt, mert modern és trendi. A virágtartó műbőrszerű anyagból készül, egy pántos csat a fogantyúja és a külsejét szép rózsás kép díszíti, igazi különlegesség. A kompozíció 10 szál rózsát tartalmaz, két sorban, lépcsőzetesen csökkentve a magasságot, azért, hogy formás legyen a kompozíció. Ahogy az üvegkockánál, ennél a kompozíciónál is vizes oázisba vannak a rózsák beletűzdelve. A tartó celofánnal van kibélelve, hogy ne ázzon el. A rózsák körül az évszaknak megfelelő díszítés, zöldek, rezgő található. Szuper ajándék a kolléganőnek, az irodába, születésnapra és névnapra is.

Viráglegyező

rózsa
Ez egy különleges ajándék, egy különleges hölgynek. A legyező fából van és feketére le van festve. A legyező két lapja között celofán bélés van és ebben is vizes oázis található. A kompozíció 9 szál rózsát tartalmaz. A rózsák között különböző zöldek, rezgők vannak, hogy rések ne látszódjanak, illetve, hogy szebb legyen az összhatás. Különleges alkalmakra, esküvői ajándéknak, sőt asztaldísznek is megfelelő ajándék. Kisbaba születésére is rendeltek már viráglegyezőt a kórházba, tehát alkalmat mindig lehet találni amikor a virágküldés jól jöhet.

Rózsa üvegkockában
Név: Rózsa üvegkockában E-mail: Cím:
1094 Budapest, Liliom u. 21, Pest, Magyarország

Kategória: rózsa üvegkockában, Virágfajta: rózsa