Rózsa box és rózsadoboz

Rózsa box és rózsadoboz


Rózsa box és rózsadoboz
Miről is szól ez a cikk röviden?
A rózsadobozok és rózsa boxok minden alkalomra küldhetőek, a henger alakú rózsadobozt például születésnapra is előszeretettel rendelik, mert tortára emlékeztet az alakja. Ez a modern virágkötészeti csoda sokak otthonát díszítette már és elmondható az is, hogy szinte minden Hölgy tetszését elnyerte ez a kompozíció. A szögletes rózsadobozok iránt is nagy a kereslet, és a szív alakú is közkedvelt. A rózsa box formájával ugyanis érzelmeket is kifejezhetünk, szerelmünket a szív alakú rózsadobozzal ajándékozhatjuk meg ami egyértelműen a szerelmes érzelmekről árulkodik. A rózsáknak, ha a szára rövid, akkor a víz gyorsabban eljut a rózsafejekhez, tehát elmondhatjuk azt, hogy a rózsadobozokban a rózsák sokkalta tovább fognak tündökölni, mert a szárak hossza kb. 5 cm. A virágküldés segítségével ezeket a csodálatos virágkompozíciókat is elküldheti szerettei részére és így a virág a mindennapjaink részévé válhat!

A henger alakú rózsa box, rózsadoboz

rózsa
A henger alakú rózsadobozok a legnépszerűbbek a virágküldők körében. Talán azért is mert a lágy íves formájú doboz a női kecsességet sugározza és ezért jobban kifejezi a nőiességet. A henger alakú rózsadobozok színe lehet fekete vagy fehér, a rózsák színe pedig vörös, sárga, fehér, rózsaszín, arany és kék. Közkedvelt, mert ahogy a többi rózsadobozhoz, a henger alakúhoz sem kell váza, egyszerűen csak le kell rakni a kívánt helyre és akár órákig lehet benne gyönyörködni. De miért nem hervad el? A rózsák vizes oázisba vannak szúrva, ami folyamatosan adagolja a rózsák számára a vizet és így nem hervadnak el. A vizes oázis rengeteg vizet meg tud kötni, ezért akár több hétig is tündökölhetnek majd a rózsák.

A szögletes rózsadoboz, rózsa box

rózsa
A szögletes rózsadobozok nagyon modern hangulatot keltenek, a szögletes letisztult formák által ez egy nagyon modern ajándék. Ahogy a henger alakú, a szögletes rózsa box is kapható fekete és fehér színben, illetve a rózsákat is kérhetjük 6 színben. A szálak száma a szögletes rózsadobozban nem kerek, 9, 16 és 25 szálas verziókat választhat a vásárló. A szögletes verziót a fiatalabb lányoknak küldik a szerelmes fiúk, szállítottunk már házibuliba is egy 25 szálas verziót, ahol az ünnepelt pont 25 éves volt.

 • Partnerünk:

  Ahová a királyok is járnak:

  KirályFitness konditerem

  Budapest? Konditerem? Tudjuk, nagyon sok van belőle és vannak olcsóbbak és drágábbak is egyaránt. Mégis, hogyan kellene dönteni? Aki konditerembe akar menni azoknak ez a kérdés minden bizonnyal felmerül a fekükben. Aki Budapets-en lakik azoknak főleg a könnyű megközelíthetőség a legfőbb szempont és az ár. A KirályFitness konditerem az pont ilyen, a 4-6 villamos vonalán megtalálható és pénztárcabarát. Kell ennél több?

 • Partnerünk:

  Szobafestő mázoló Pest megyében!

  szobafestés

  Nincs olyan helyzet amikor azt javasolná egy szakember, hogy ne fessük újra a szobát. Több oka is van ennek de a legfontosabb az, hogy a változatosság és a higiénia az ott lakók szempontjából felbecsülhetetlen. A fő szezon a festésnek a nyár ezt senki sem vitatja mert a falakat szellőztetni kell és ezt télen nem lenne túl kellemes kivitelezni. A szoba színei olyanok lehetnek amilyet csak akarunk, vagy amit a pénztárcánk kibír. Bízza profikra a szobafestés művészetét mert az a biztos.

 • Partnerünk:

  Autóval Görögországba

  Autóval Görögországba

  Ha nyaralás akkor csak az autó, mert kényelmes és nem kell senkihez alkalmazkodni. Gondoljunk bele ha repülővel utaznánk akkor a reptéren kell fél napokat várakozni de ha busszal akkor meg alkalmazkodni kell sok más emberhez kis helyen sokáig. Utazni jó, mindenki szeret világot látni de a leghatékonyabb és legjobb megoldás ha ezt a saját autónkkal tesszük meg. Abban az esetben ha elfáradnánk akkor több szálláshelyen is lepihenhetünk útközben, nem beszélve ha kisebb gyerekekkel utazunk. Utazzunk autóval Görögországba.

 • Partnerünk:

  Vízvezeték szerelés fix áron:

  vízvezeték szerelő

  Mint minden a vízvezeték is elöregedhet és eltörhet ez sem kivétel. Manapság már egyre kevesebb az a szakember a piacon és még annál is kevesebb az az ember akinek a szerelés a hobbia és megtudná otthon csinálni a vezetéket. Cégünk minden munkát fix áron vállal, mi így alakítottuk ki az üzletpolitikánkat és eddig éveken keresztül tökéletesen működik. Nem kell félni a többlet költségektől mert nálunk ilyen nincsen.  Látogasson el a vízvezeték szerelő weboldalunkra és az árainkat is megtekintheti.

 • Partnerünk:

  Az autómentés mesterei:

  autómentés éjjel és nappal

  Amióta léteznek autók és motorok azóta léteznek autómentők is mivel olyan autó vagy motor nincs ami nem romlik el. Képzeljük el ha nem létezne autómentő szolgáltatás akkor mára már mindenhol rossz autók állnának az utak szélén elrohadva. Cégünk arra esküdött el, hogy a lerobbant autósoknak segít mert mi is tudjuk milyen az ha elrobban az ember. Szolgáltatásunk a nap minden órájában éjjel és nappal is elérhető. Keresse fel weboldalunkat: automento-m3.hu


A szív alakú rózsadoboz, rózsa box

rózsa
A szív alakú rózsa boxok mindig a szerelmes érzelmek közvetítői. A szív alakú verzió általában 20 szálas, szinte minden esetben vörös rózsát kérnek, a rózsa doboz színét szokták csak variálni, fehér, vagy fekete. A Valentin nap nélkülözhetetlen kelléke. A minap egy irodaházba szállítottunk ki egy 20 szálas szív alakú rózsa boxot. Már az aulába belépve minden nő epekedett, hogy Ő kapja vajon a csodálatos virágokat. Mindezek után a recepciós pultnál ülő hölgyek is pironkodva hívták fel a megajándékozottat és amikor lejött átvenni a rózsa dobozt, akkor együtt örültek a virágnak. Mindenki kérdezte, hogy ki küldte, kitől van, a megajándékozott Hölgy pedig megszólalni sem tudott az örömtől. Rengeteg ilyen és ehhez hasonló sztorija van egy virágfutárnak, aki naponta több ilyen szív alakú dobozt átad.

Rózsa box és rózsadoboz
Név: Rózsa box és rózsadoboz E-mail: Cím:
1094 Budapest, Liliom u. 21, Pest, Magyarország

Kategória: rózsa box, Virágfajta: rózsa