Rózsa box és rózsadoboz

Rózsa box és rózsadoboz


Rózsa box és rózsadoboz
Miről is szól ez a cikk röviden?
A rózsadobozok és rózsa boxok minden alkalomra küldhetőek, a henger alakú rózsadobozt például születésnapra is előszeretettel rendelik, mert tortára emlékeztet az alakja. Ez a modern virágkötészeti csoda sokak otthonát díszítette már és elmondható az is, hogy szinte minden Hölgy tetszését elnyerte ez a kompozíció. A szögletes rózsadobozok iránt is nagy a kereslet, és a szív alakú is közkedvelt. A rózsa box formájával ugyanis érzelmeket is kifejezhetünk, szerelmünket a szív alakú rózsadobozzal ajándékozhatjuk meg ami egyértelműen a szerelmes érzelmekről árulkodik. A rózsáknak, ha a szára rövid, akkor a víz gyorsabban eljut a rózsafejekhez, tehát elmondhatjuk azt, hogy a rózsadobozokban a rózsák sokkalta tovább fognak tündökölni, mert a szárak hossza kb. 5 cm. A virágküldés segítségével ezeket a csodálatos virágkompozíciókat is elküldheti szerettei részére és így a virág a mindennapjaink részévé válhat!

A henger alakú rózsa box, rózsadoboz

rózsa
A henger alakú rózsadobozok a legnépszerűbbek a virágküldők körében. Talán azért is mert a lágy íves formájú doboz a női kecsességet sugározza és ezért jobban kifejezi a nőiességet. A henger alakú rózsadobozok színe lehet fekete vagy fehér, a rózsák színe pedig vörös, sárga, fehér, rózsaszín, arany és kék. Közkedvelt, mert ahogy a többi rózsadobozhoz, a henger alakúhoz sem kell váza, egyszerűen csak le kell rakni a kívánt helyre és akár órákig lehet benne gyönyörködni. De miért nem hervad el? A rózsák vizes oázisba vannak szúrva, ami folyamatosan adagolja a rózsák számára a vizet és így nem hervadnak el. A vizes oázis rengeteg vizet meg tud kötni, ezért akár több hétig is tündökölhetnek majd a rózsák.

A szögletes rózsadoboz, rózsa box

rózsa
A szögletes rózsadobozok nagyon modern hangulatot keltenek, a szögletes letisztult formák által ez egy nagyon modern ajándék. Ahogy a henger alakú, a szögletes rózsa box is kapható fekete és fehér színben, illetve a rózsákat is kérhetjük 6 színben. A szálak száma a szögletes rózsadobozban nem kerek, 9, 16 és 25 szálas verziókat választhat a vásárló. A szögletes verziót a fiatalabb lányoknak küldik a szerelmes fiúk, szállítottunk már házibuliba is egy 25 szálas verziót, ahol az ünnepelt pont 25 éves volt.

 • Partnerünk:

  Hotel kereső:

  hotel kereső

  Budapesten sok jó hotel van, sőt már annyi, hogy nem lehet őket nyomon követni. Weboldalunk azért jött létre, hogy pár neves éttermet bemutasson azoknak akik nem ismerik a főváros legjobb helyeit. Lehetőség van új éttermeket is beküldeni amiket ismer és itt nem találta meg, de csak és kizárólag több csillaggal rendelkező éttermek szerepelhetnek a weboldalon. Jelenleg több mint 2000 hotel van pl: Budapesten de a számuk továbbra is rendületlenül nő. Látogasson el hotel kereső weboldalunkra és válogasson kedvére.

 • Partnerünk:

  Rihios hotel Görögországban

  Rihios hotel Görögországban

  Mondhatni mindenki vágyik legalább életében egyszer arra hogy elmehessen nyaralni. A Rihios hotel görögországban van a tenger közvetlen látótávolságában. Aki nem akar elmenni a tengerig az a 2 méterre lévő medencében szürcsölheti a koktélokat akár. Szolgáltatásunk arra terjed ki hogy megszervezzük Önnek vagy Önöknek az utazás minden pillanatát és segítséget nyújtunk végig akár telefonon vagy élőben. Miért is jó ez? Azért mert nem kell foglalkozni a repülőjegy foglalással, nem kell bevásárolni, nem kell időt tölteni a látványosságok megtervezésével stb.. Nincs ideje akkor a Rihios hotel Görögországban a jó megoldás.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Dunaharaszti:

  Duguláselhárítás Dunaharaszti

  Nem csak a fővárosban Budapesten lehet valakinek dugulása hanem bárhol pl: Dunaharaszti-n is. Cégünk Dunaharaszti-n is vállal duguláselhárítást legyen az wc, mosogató, kád, zuhanytálca, padló összefolyó stb.. minden féle dugulással elbánunk. Cégünk 2008-óta foglalkozik dugulása hárítással, rengeteg referenciánk is van a weboldalunkon. Látogasson el és még az fix árainkat felől is tud tájékozódni a weboldalunkon: duguláselhárítás dunaharaszti.

 • Partnerünk:

  Vízvezeték szerelés fix áron:

  vízvezeték szerelő

  Mint minden a vízvezeték is elöregedhet és eltörhet ez sem kivétel. Manapság már egyre kevesebb az a szakember a piacon és még annál is kevesebb az az ember akinek a szerelés a hobbia és megtudná otthon csinálni a vezetéket. Cégünk minden munkát fix áron vállal, mi így alakítottuk ki az üzletpolitikánkat és eddig éveken keresztül tökéletesen működik. Nem kell félni a többlet költségektől mert nálunk ilyen nincsen.  Látogasson el a vízvezeték szerelő weboldalunkra és az árainkat is megtekintheti.

 • Partnerünk:

  Gabitiral extrém sportbemutatók

  Gabitiral.hu

  A Gabitiral nem csak egy élményt és nem csak 1 látványt nyújt hanem egy örök emléket is ad. Olyan rendezvényprogramok-at láthat és tapasztalhat amit az ember az életében nem láthat sokszor. A cirkuszban is vannak látványos ugrások és szaltók de mi mindezt kerékpárral végezzük. Sok gyerek imád kerékpározni ezért a bemutatóinkat főleg olyan családi napok vagy falunapoknak ajánljuk ahol sok a gyerek vagy sportrajongó. Látogasson el weboldalunkra: extrém sportbemutatók ahol további információkat és árakat is olvashat.


A szív alakú rózsadoboz, rózsa box

rózsa
A szív alakú rózsa boxok mindig a szerelmes érzelmek közvetítői. A szív alakú verzió általában 20 szálas, szinte minden esetben vörös rózsát kérnek, a rózsa doboz színét szokták csak variálni, fehér, vagy fekete. A Valentin nap nélkülözhetetlen kelléke. A minap egy irodaházba szállítottunk ki egy 20 szálas szív alakú rózsa boxot. Már az aulába belépve minden nő epekedett, hogy Ő kapja vajon a csodálatos virágokat. Mindezek után a recepciós pultnál ülő hölgyek is pironkodva hívták fel a megajándékozottat és amikor lejött átvenni a rózsa dobozt, akkor együtt örültek a virágnak. Mindenki kérdezte, hogy ki küldte, kitől van, a megajándékozott Hölgy pedig megszólalni sem tudott az örömtől. Rengeteg ilyen és ehhez hasonló sztorija van egy virágfutárnak, aki naponta több ilyen szív alakú dobozt átad.

Rózsa box és rózsadoboz
Név: Rózsa box és rózsadoboz E-mail: Cím:
1094 Budapest, Liliom u. 21, Pest, Magyarország

Kategória: rózsa box, Virágfajta: rózsa