Rózsa box és rózsadoboz

Rózsa box és rózsadoboz


Rózsa box és rózsadoboz
Miről is szól ez a cikk röviden?
A rózsadobozok és rózsa boxok minden alkalomra küldhetőek, a henger alakú rózsadobozt például születésnapra is előszeretettel rendelik, mert tortára emlékeztet az alakja. Ez a modern virágkötészeti csoda sokak otthonát díszítette már és elmondható az is, hogy szinte minden Hölgy tetszését elnyerte ez a kompozíció. A szögletes rózsadobozok iránt is nagy a kereslet, és a szív alakú is közkedvelt. A rózsa box formájával ugyanis érzelmeket is kifejezhetünk, szerelmünket a szív alakú rózsadobozzal ajándékozhatjuk meg ami egyértelműen a szerelmes érzelmekről árulkodik. A rózsáknak, ha a szára rövid, akkor a víz gyorsabban eljut a rózsafejekhez, tehát elmondhatjuk azt, hogy a rózsadobozokban a rózsák sokkalta tovább fognak tündökölni, mert a szárak hossza kb. 5 cm. A virágküldés segítségével ezeket a csodálatos virágkompozíciókat is elküldheti szerettei részére és így a virág a mindennapjaink részévé válhat!

A henger alakú rózsa box, rózsadoboz

rózsa
A henger alakú rózsadobozok a legnépszerűbbek a virágküldők körében. Talán azért is mert a lágy íves formájú doboz a női kecsességet sugározza és ezért jobban kifejezi a nőiességet. A henger alakú rózsadobozok színe lehet fekete vagy fehér, a rózsák színe pedig vörös, sárga, fehér, rózsaszín, arany és kék. Közkedvelt, mert ahogy a többi rózsadobozhoz, a henger alakúhoz sem kell váza, egyszerűen csak le kell rakni a kívánt helyre és akár órákig lehet benne gyönyörködni. De miért nem hervad el? A rózsák vizes oázisba vannak szúrva, ami folyamatosan adagolja a rózsák számára a vizet és így nem hervadnak el. A vizes oázis rengeteg vizet meg tud kötni, ezért akár több hétig is tündökölhetnek majd a rózsák.

A szögletes rózsadoboz, rózsa box

rózsa
A szögletes rózsadobozok nagyon modern hangulatot keltenek, a szögletes letisztult formák által ez egy nagyon modern ajándék. Ahogy a henger alakú, a szögletes rózsa box is kapható fekete és fehér színben, illetve a rózsákat is kérhetjük 6 színben. A szálak száma a szögletes rózsadobozban nem kerek, 9, 16 és 25 szálas verziókat választhat a vásárló. A szögletes verziót a fiatalabb lányoknak küldik a szerelmes fiúk, szállítottunk már házibuliba is egy 25 szálas verziót, ahol az ünnepelt pont 25 éves volt.

 • Partnerünk:

  Gabitiral extrém sportbemutatók

  Gabitiral.hu

  A Gabitiral nem csak egy élményt és nem csak 1 látványt nyújt hanem egy örök emléket is ad. Olyan rendezvényprogramok-at láthat és tapasztalhat amit az ember az életében nem láthat sokszor. A cirkuszban is vannak látványos ugrások és szaltók de mi mindezt kerékpárral végezzük. Sok gyerek imád kerékpározni ezért a bemutatóinkat főleg olyan családi napok vagy falunapoknak ajánljuk ahol sok a gyerek vagy sportrajongó. Látogasson el weboldalunkra: extrém sportbemutatók ahol további információkat és árakat is olvashat.

 • Partnerünk:

  MILYEN ÚJ RÁNCTALANÍTÓ KRÉMEK LÉTEZNEK?

  www.fiatalsagtitkai.hu

  fiatalsagtitikai.hu arra hívja fel a figyelmet hogy a ránctalanítás igen is lehetséges komolyabb műtétek nélkül. Termékeink krém alapúak és rettentően hatásosak. Miért? Azért mert a legújabb technológiával készültek. Képzeljük hogy a boltokban kapható krémek még a 80-90-es években lett kifejlesztve és azóta is azokkal az alapanyagokkal készítik. A fejlődő országokban már újabb technológiákat használnak és a fiatalsagtitkai.hu ezt akarja Magyarországon a köztudatba hozni. Nem szabad félni az ismeretlentől mert az új dolgok nem mindig rosszak főleg ha már több ezer ember elismerte a jótékony hatását. Csatlakozni szeretne? Vásárolni szeretne? A weboldalunkon ezeket megteheti. Nem csak Magyarországon hanem az egész világon vállalunk kiszállítást.

 • Partnerünk:

  A csőtörések elhárításának a bajnokai:

  csőtörés

  A csőtörés egy olyan dolog ami valakinek már vagy volt vagy lesz. Valaki vagy panaszkodik mert volt neki vagy még nem is tudja de panaszkodni fog róla. A csőtörést ha éppen a ház alatt lévő cső lyukad ki nagyon nehéz észrevenni. Olyan is előfordult már hogy 1 hónapig ömlött a víz egy ügyfélnél és nem vette észre. A vízszámla tudja felfedni az ilyen rejtett csőtöréseket álltalában. Abban az esetben ha a legkisebb gyanú is felmerül hogy cső törés van Önnél ne habozzon keressen fel hogy a szakszerű gépeinkkel megkeresgessük.

 • Partnerünk:

  Kartondoboz webáruház:

  iLogistic Kft.

  Miért is kellene nekem kartondobozt venni? A kérés nagyon jó és a válasz is nagyon egyszerű. A kartondobozoknak nagyon sok felhasználási területe van pl: elpakolás, szállítás, csomagküldés, takarás, dizájn stb.. Cégünk az iLogistic Kft. kartondobozok értékesítésével foglalkozik 1 vagy akár 1000 doboz szinten. Ezen kívül pedig logisztikai feladatokat is végez. Ha van egy webáruházunk és vannak raktáron termékeink akkor azt valahol tárolni kell és becsomagolni és eljuttatni a címzetthez. Ezt a folyamatot  az iLogisctic Kft. (kartondoboz.info) egymaga elvégzi helyettünk. Tárol, csomagol, felad! Minden egy helyen.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Dunaharaszti:

  Duguláselhárítás Dunaharaszti

  Nem csak a fővárosban Budapesten lehet valakinek dugulása hanem bárhol pl: Dunaharaszti-n is. Cégünk Dunaharaszti-n is vállal duguláselhárítást legyen az wc, mosogató, kád, zuhanytálca, padló összefolyó stb.. minden féle dugulással elbánunk. Cégünk 2008-óta foglalkozik dugulása hárítással, rengeteg referenciánk is van a weboldalunkon. Látogasson el és még az fix árainkat felől is tud tájékozódni a weboldalunkon: duguláselhárítás dunaharaszti.


A szív alakú rózsadoboz, rózsa box

rózsa
A szív alakú rózsa boxok mindig a szerelmes érzelmek közvetítői. A szív alakú verzió általában 20 szálas, szinte minden esetben vörös rózsát kérnek, a rózsa doboz színét szokták csak variálni, fehér, vagy fekete. A Valentin nap nélkülözhetetlen kelléke. A minap egy irodaházba szállítottunk ki egy 20 szálas szív alakú rózsa boxot. Már az aulába belépve minden nő epekedett, hogy Ő kapja vajon a csodálatos virágokat. Mindezek után a recepciós pultnál ülő hölgyek is pironkodva hívták fel a megajándékozottat és amikor lejött átvenni a rózsa dobozt, akkor együtt örültek a virágnak. Mindenki kérdezte, hogy ki küldte, kitől van, a megajándékozott Hölgy pedig megszólalni sem tudott az örömtől. Rengeteg ilyen és ehhez hasonló sztorija van egy virágfutárnak, aki naponta több ilyen szív alakú dobozt átad.

Rózsa box és rózsadoboz
Név: Rózsa box és rózsadoboz E-mail: Cím:
1094 Budapest, Liliom u. 21, Pest, Magyarország

Kategória: rózsa box, Virágfajta: rózsa