Rózsa box és rózsadoboz

Rózsa box és rózsadoboz


Rózsa box és rózsadoboz
Miről is szól ez a cikk röviden?
A rózsadobozok és rózsa boxok minden alkalomra küldhetőek, a henger alakú rózsadobozt például születésnapra is előszeretettel rendelik, mert tortára emlékeztet az alakja. Ez a modern virágkötészeti csoda sokak otthonát díszítette már és elmondható az is, hogy szinte minden Hölgy tetszését elnyerte ez a kompozíció. A szögletes rózsadobozok iránt is nagy a kereslet, és a szív alakú is közkedvelt. A rózsa box formájával ugyanis érzelmeket is kifejezhetünk, szerelmünket a szív alakú rózsadobozzal ajándékozhatjuk meg ami egyértelműen a szerelmes érzelmekről árulkodik. A rózsáknak, ha a szára rövid, akkor a víz gyorsabban eljut a rózsafejekhez, tehát elmondhatjuk azt, hogy a rózsadobozokban a rózsák sokkalta tovább fognak tündökölni, mert a szárak hossza kb. 5 cm. A virágküldés segítségével ezeket a csodálatos virágkompozíciókat is elküldheti szerettei részére és így a virág a mindennapjaink részévé válhat!

A henger alakú rózsa box, rózsadoboz

rózsa
A henger alakú rózsadobozok a legnépszerűbbek a virágküldők körében. Talán azért is mert a lágy íves formájú doboz a női kecsességet sugározza és ezért jobban kifejezi a nőiességet. A henger alakú rózsadobozok színe lehet fekete vagy fehér, a rózsák színe pedig vörös, sárga, fehér, rózsaszín, arany és kék. Közkedvelt, mert ahogy a többi rózsadobozhoz, a henger alakúhoz sem kell váza, egyszerűen csak le kell rakni a kívánt helyre és akár órákig lehet benne gyönyörködni. De miért nem hervad el? A rózsák vizes oázisba vannak szúrva, ami folyamatosan adagolja a rózsák számára a vizet és így nem hervadnak el. A vizes oázis rengeteg vizet meg tud kötni, ezért akár több hétig is tündökölhetnek majd a rózsák.

A szögletes rózsadoboz, rózsa box

rózsa
A szögletes rózsadobozok nagyon modern hangulatot keltenek, a szögletes letisztult formák által ez egy nagyon modern ajándék. Ahogy a henger alakú, a szögletes rózsa box is kapható fekete és fehér színben, illetve a rózsákat is kérhetjük 6 színben. A szálak száma a szögletes rózsadobozban nem kerek, 9, 16 és 25 szálas verziókat választhat a vásárló. A szögletes verziót a fiatalabb lányoknak küldik a szerelmes fiúk, szállítottunk már házibuliba is egy 25 szálas verziót, ahol az ünnepelt pont 25 éves volt.

 • Partnerünk:

  Rihios hotel Görögországban

  Rihios hotel Görögországban

  Mondhatni mindenki vágyik legalább életében egyszer arra hogy elmehessen nyaralni. A Rihios hotel görögországban van a tenger közvetlen látótávolságában. Aki nem akar elmenni a tengerig az a 2 méterre lévő medencében szürcsölheti a koktélokat akár. Szolgáltatásunk arra terjed ki hogy megszervezzük Önnek vagy Önöknek az utazás minden pillanatát és segítséget nyújtunk végig akár telefonon vagy élőben. Miért is jó ez? Azért mert nem kell foglalkozni a repülőjegy foglalással, nem kell bevásárolni, nem kell időt tölteni a látványosságok megtervezésével stb.. Nincs ideje akkor a Rihios hotel Görögországban a jó megoldás.

 • Partnerünk:

  Vízvezeték szerelés fix áron:

  vízvezeték szerelő

  Mint minden a vízvezeték is elöregedhet és eltörhet ez sem kivétel. Manapság már egyre kevesebb az a szakember a piacon és még annál is kevesebb az az ember akinek a szerelés a hobbia és megtudná otthon csinálni a vezetéket. Cégünk minden munkát fix áron vállal, mi így alakítottuk ki az üzletpolitikánkat és eddig éveken keresztül tökéletesen működik. Nem kell félni a többlet költségektől mert nálunk ilyen nincsen.  Látogasson el a vízvezeték szerelő weboldalunkra és az árainkat is megtekintheti.

 • Partnerünk:

  SarkadiSeo az online marketing!

  online marketing cégeknek

  Az online marketing manapság már mindennapos a nagy cégeknek és egyre inkább a kis vállalkozások is követik a példájukat. Az internet óriási és ha nem teszünk ellene akkor sosem fogják megtalálni a weboldalunkat a látogatók. Azokat fogják megtalálni aki nap mint nap az online marketinggel segíti az online megjelenését. A SarkadiSeo az online marketing cégeknek nagy ásza, igaz még nem ismert de gombamód növekszik a kisvállalkozók vállán. Arra törekszünk, hogy minden kisvállalkozónak legyen weboldala és bevétele online.


A szív alakú rózsadoboz, rózsa box

rózsa
A szív alakú rózsa boxok mindig a szerelmes érzelmek közvetítői. A szív alakú verzió általában 20 szálas, szinte minden esetben vörös rózsát kérnek, a rózsa doboz színét szokták csak variálni, fehér, vagy fekete. A Valentin nap nélkülözhetetlen kelléke. A minap egy irodaházba szállítottunk ki egy 20 szálas szív alakú rózsa boxot. Már az aulába belépve minden nő epekedett, hogy Ő kapja vajon a csodálatos virágokat. Mindezek után a recepciós pultnál ülő hölgyek is pironkodva hívták fel a megajándékozottat és amikor lejött átvenni a rózsa dobozt, akkor együtt örültek a virágnak. Mindenki kérdezte, hogy ki küldte, kitől van, a megajándékozott Hölgy pedig megszólalni sem tudott az örömtől. Rengeteg ilyen és ehhez hasonló sztorija van egy virágfutárnak, aki naponta több ilyen szív alakú dobozt átad.

Rózsa box és rózsadoboz
Név: Rózsa box és rózsadoboz E-mail: Cím:
1094 Budapest, Liliom u. 21, Pest, Magyarország

Kategória: rózsa box, Virágfajta: rózsa