Nem csak a Million Roses készít mesés rózsadobozokat

Nem csak a Million Roses készít mesés rózsadobozokat


Nem csak a Million Roses készít mesés rózsadobozokat
Miről is szól ez a cikk röviden?
10 évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy a virágkötészetben a virágcsokrokat kiszorítják a rózsadobozok. Ez egy márkának köszönhető, aki elkezdte Magyarországon is forgalmazni és ez a Million Roses.

Mi lehet a Million Roses sikere?

rózsa
Egy márka bevezetéséhez nem csak szerencse kell, hanem rengeteg pénz és marketing is, hogy minden emberhez eljusson az új virágkompozíció híre. Nem is tétlenkedett a Million Roses, ugyanis egy időben a facebook tele volt a hirdetéseivel, illetve a TV műsorokban is fellelhető volt a rózsa boxai. Ez után már egyenes út vezetett a sikerhez, de nem tartott sokáig az uralom, ugyanis a Magyar piacon is megjelent az összes többi rózsadobozos cég is, így az összes virágbolt ma már hozzá juthat a boxokhoz és mindenki forgalmazhatja azokat. Az elgondolás és a technológia ugyan az, csak a dobozon lévő felirat különbözik.

Milyen rózsadoboz kapható a Mestervirág kínálatában?

rózsa
A Mestervirág virágküldő szolgálat is felfigyelt a piaci változásokra, ezért az Ő kínálatukban is megtalálható a Million Roses rózsadobozaihoz hasonló kreációk. Itt viszont nem a márkanév a fontos, hanem az, hogy a rózsaboxok szépek legyenek. A 10 szálas rózsadoboz a Bloom for You névre hallgat, a 20 és a 30 szálas verziókon nem található felírat, ezek fekete és fehér színben léteznek és vörös, kék, sárga, fehér és rózsaszín rózsákkal kérhetik a vásárlók. A formája lehet henger alakú, szögletes vagy szív alakú, tehát minden korosztálynak és minden alkalomra megtalálja a megrendelő a megfelelő kompozíciót!

De akkor most Million Roses, vagy Mestervirág?

rózsa
Valakinek a Million Roses rózsadobozai a tetszetősek, valakinek pedig a Mestervirág rózsa boxai a nyerők. Sok szempont alapján döntenek a vásárlók és egyre inkább azt vesszük észre, hogy nem csak a kinézet, minőség, hanem az ár is nagy szerepet játszik abban, hogy ki melyik céget választja. A Mestervirág Budapesten 15.000 Ft felett ingyen szállít, más cégek akár 3.000 Ft-ot is felszámolhatnak a kiszállításért. A Mestervirág kínálatában a rózsadobozokat 30-40 szálas verzióban lehet elérni, viszont más cégeknél akár 100 szálas virágkompozíció is elérhető. A nagyobb rózsadobozokkal annyi a probléma, hogy rengeteg oázis kell bele, és ahogy pakoljuk bele az oázisokat, a rózsadoboz súlya nő. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy téglát, ami rengeteg vizet szív magába, tehát miután telítődik vízzel, a súlya megegyezik a tégla súlyával. Minél nagyobb a doboz, annál több oázis szükséges bele és elképzelhető, hogy egy 100 szálas kompozíció súlya virággal együtt 15-20 Kg, amit egy hölgy már nehezen tud a munkahelyéről hazacipelni, vagy akár egy lakásba bevinni. Végszóként csak annyit mondhatok, hogy a Million Roses és a Mestervirág rózsadobozai is megfelelnek az igényeknek, mindenki döntse el maga, hogy a virágküldés segítségével melyik kreációt küldi el szeretteinek!

Nem csak a Million Roses készít mesés rózsadobozokat
Név: Nem csak a Million Roses készít mesés rózsadobozokat E-mail: Cím:
1094 Budapest, Liliom u. 21, Pest, Magyarország

Kategória: henger alakú rózsadoboz, Virágfajta: rózsa