Három tökéletes virágcsokor Valentin napra

Három tökéletes virágcsokor Valentin napra


Három tökéletes virágcsokor Valentin napra
Miről is szól ez a cikk röviden?
Ma Magyarország kétfelé szakad akkor, ha a Valentin nap megünnepléséről beszélünk. Van, aki jó bulinak tartja és megajándékozza kedvesét virágcsokorral és van, aki duzzog és azt mondja, hogy már azért sem, mer nem hódol be az ilyen ünnepeknek. Aki szereti ünnepelni a Valentin napot, annak szeretnénk három virágkompozíciót bemutatni

20 szál Valentin napi vörös rózsa

rózsa
A gyakorlat általában az, hogy a vörös rózsa ára drágul Valentin napra. A MesterVirág tudja ezt és a vörös rózsákat már egy hónappal előre megrendeli azért, hogy az árakat fixálja és a virágokat ne emelt áron keljen adni. Így lesz ez a pompás virágcsokor a 20 szál vörös rózsával és ingyenes Budapesti kiszállítással 15.900 Ft. Tudom, hogy sokan hümmögnek az ár láttán, mert a Tescoban, meg a Lidl-ben 54 Ft a vörös rózsa ára. Erre csak azt tudom mondani, hogy aki összehasonlítja a két rózsát és nem lát különbséget, annak az olcsóbbat ajánlom, a gesztus megvan, viszont a rózsákat keresni kell a száron. Miért mondom ezt? Egy átlagos rózsa virága 4-5 cm magas. Ezeket a virágokat a Holland tőzsdéről vesszük, van értéke, nem hervad el 1 óra alatt, vastag a szára stb. Az olcsóbb verzió annyira silány minőség, hogy nem jut be a tőzsdére. Szára cérna vékony, alig van a virágában egy két szirom, nem tartós, arra jó, hogy becsalják vele az embereket és hátha mást is vásárolnak… tehát aki szeretne Valentin napra jó minőségű vörös rózsát, annak a 20 szálas vörös rózsa csokrot ajánlom!

Valentin napi szív alakú rózsa doboz

rózsa
Mára már fele arányban fogynak a rózsadobozok és a virágcsokrok, nagy az igény ilyenkor a szív alakú rózsadobozra is! 14-20 szálas változatban is kapható, kinek mit enged meg a pénztárcája. A Valentin napi szív alakú rózsadoboz lehet fekete, vagy fehér színű, piros masni van rákötve egy szép kristállyal a közepén. Amennyiben munkahelyre küld virágot, fontos kihangsúlyozni a rózsadoboz előnyét, ugyanis nincs szükség vázára, mert a rózsák vizes oázisba vannak beleszúrva, ez táplálja őket, nem fognak a rózsák elhervadni. Tartósság szempontjából is előnyösebb, ugyanis a szárak rövidebbek, mint a virágcsokorban és ezért a víznek kevesebb utat kell megtennie a rózsafejekig, a szár eltömődésére kevesebb az esély. Aki Valentin napon egy modern kompozíciót szeretne szerelmének küldeni, az válassza ezt a szív alakú rózsadobozt!

Valentin napi rózsa csokor 50 szál rózsával

rózsa
Sokan nem állnak meg egy két szál virágnál, minél nagyobb csokrot szeretnének szerelmüknek! Régebben egy ilyen csokorért Valentin napon elkértek, de még most is elkérnek 70-80 ezer Forintot, a MesterVirágnál ez a csokor csak 49.900 Ft! Az ár visszavezethető a fent említettekre, hogy időben megrendelik a virágot alacsony áron, hogy a vásárlóknak ne keljen magas árat fizetni a virágért. Természetesen ez a csokor is megfelelő munkahelyre, de célszerű estére időzíteni a virágküldést és a lakásra rendelni a virágcsokrot, hogy a Hölgynek ne keljen a városon keresztül cipelni ezt az óriási csokrot, mert van súlya. Most sokan megkérdezik, hogy csak vörös rózsát ajánlunk Valentin napra? Természetesen nem, lehet piros tulipánokat is rendelni, de a MesterVirágnál egy árban van a tulipán és a vörös rózsa tehát nem érdemes ezen a napon, a virágon változtatni, a tulipánt hagyjuk meg Nőnapra!

Három tökéletes virágcsokor Valentin napra
Név: Három tökéletes virágcsokor Valentin napra E-mail: Cím:
1094 Budapest, Liliom u. 21, Pest, Magyarország

Kategória: szív alakú rózsadoboz, Virágfajta: rózsa