Az örök rózsa tényleg örökké tart?

Az örök rózsa tényleg örökké tart?


Az örök rózsa tényleg örökké tart?
Miről is szól ez a cikk röviden?
Az örök rózsa viszonylag újnak számít a Magyra piacon. Sokan fel is kapják a fejüket, ha meghallják ezt a kifejezést, mert a két szó valahogy üti egymást. Tudjuk, hogy a rózsa 2 hét alatt elhervad, így nem tart örökké, akkor miért mondják egy rózsára azt, hogy az bizony örök rózsa?

Hogyan készül az örök rózsa?

rózsa
Az örök rózsa kb. 30 éve már létezik, viszont Magyarországra később jutott el. Én először 10 éve hallottam róla, viszont akkor még annyira újdonságnak számított, hogy nem sokan vásárolták. Az örök rózsa készítését nagy titok övezi, ugyanis nem nagyon szeretnék elárulni nekünk azt, hogy mi is ez az eljárás, annyit tudunk, hogy a virágokat leszedik, egy eljárással a víz kikerül a szirmokból és egy másik anyaggal helyettesítik azt, hogy a szirmok rugalmassága megmaradjon. Láttam olyan videót is, amiben a rózsa szirmaira van szétszedve és ügyes kezű emberek újból összeállítják a rózsafejet, elég sziszi fuszi munkának tűnik, de a végeredmény tökéletes lesz. Az örök rózsa legalább 5 évig úgy fog kinézni, ahogy a kertben leszedték, nem kell hozzá speciális gondozás, egyszer megveszi és sokáig tündököl, tökéletes ajándék azok számára akik szeretik a tartós ajándékokat!

Miért válasszam az örök rózsát a hagyományos rózsa helyett?

rózsa
Sokan a legolcsóbbat keresik, ezért nem gondolnak bele, hogy az örök rózsa ugyan drágább mint a hagyományos szálas, viszont 5 évig megmarad! Számolja csak ki! Vásárol egy szál rózsát a szerelmének, ami jobb esetben is csak 2 hétig marad meg, majd kidobja a kukába. ezzel szemben vesz egy vörös örök rózsát és az 5 évig a vitrinben pompázik. Egy rózsa doboz, ami örök rózsával van tűzve, kb a duplájába kerül a hagyományoshoz képest, tehát, ha azt nézzük, nem olyan eget verő költség, hogy aki spórolni akar és a tartós ajándékot keresi, az ne ezt válassza! Sokan sajnálják a pénzt kiadni a virágra, ezért is hódít ennyire az örök rózsa, sokan már ismerik ezt a praktikát és hosszútávon gondolkoznak. A megajándékozott személy, fél év múlva is tud gyönyörködni a kompozícióban, amit a születésnapjára, névnapjára ajándékozott, így nem merül felejtésbe az a pompás nap, amikor ünnepelték, felköszöntötték őt!

Örök rózsa a cégeknek!

rózsa
Sok olyan cég létezik, ahol éves szinten rengeteg virágot használnak fel és ez nagyon sok pénzbe kerül. Ilyenek az éttermek, szállodák, egyszóval minden olyan hely, ahol a vendéglátással foglalkoznak. Noha valamelyik helyen már rájöttek arra, hogy az élő virág sok pénzt visz el a konyháról és helyettesítették is művirággal, de sajnos, ha a művirágot közelről nézzük és felfedezzük, hogy az nem élő, akkor nagyon illúzió romboló tud lenni. Megoldás lehet itt is az örök rózsa, ugyanis csak egyszer kell megvásárolni és ha a vendégek nem fogdossák, nem viszik haza, akkor sokáig díszítik majd a vendéglátó egységet. Lehet évszakhoz képest is többféle örök rózsa kompozíciót készíttetni és akkor lehet őket cserélgetni, hogy ne legyen unalmas a vendégek számára. A látvány tökéletes lesz, friss virág látszatát fogja kelteni az örök rózsa, így nincs szégyenkezni valója a helynek, nem kell naponta ellenőrizni a kompozíciókat, nem kell a vizet cserélgetni alatta, egy szóval mindig tökéletes virág lesz az asztalon, így bátran ajánljuk cégeknek is az örök rózsát!

Az örök rózsa tényleg örökké tart?
Név: Az örök rózsa tényleg örökké tart? E-mail: Cím:
Mestervirág.hu, Pest, Magyarország


Kategória: szögletes rózsa box, Virágfajta: rózsa
FACEBOOK