A három legfurcsább virágküldés

A három legfurcsább virágküldés


A három legfurcsább virágküldés
Miről is szól ez a cikk röviden?
Ha valakinek azt mondjuk, hogy virágküldés, akkor azt látja a szeme előtt, hogy megrendel egy virágcsokrot, majd a virágfutár kiszállítja és mindenki örül a virágnak. De vannak egy kicsikét fantáziadúsabb kiszállítások is, amikor már a pénz sem számít, csak a meglepetés legyen nagy.

Virágküldés a Palatinuszra

rózsa
Nyáron a fülledt melegben mindenki strandra megy, ha születésnapja van, ha nem, viszont a születésnapokra illik virágot is küldeni egy Hölgynek, ezért nem volt más lehetőség, a virágcsokrot a Palatinusz strandra rendelték. A kérés az volt, hogy a virágfutár a hangosbemondóval üzenjen a Hölgynek, hogy a bejáratnál ajándék várja. A virág átadása sikeresen megtörtént, és a virágfutár is kirándult egy jót az Árpád-hídtól egészen a Margit sziget közepéig… A vörös rózsa csokor gyönyörű volt, remélni tudjuk csak, hogy sikerült valami edényt keríteni neki, amibe belerakták az 50 szálas csokrot.

Virágküldés több részletben

rózsa
Ez a virágküldés 5 órát vett igénybe és összesen 1500 szál vörös rózsát igényelt. A meglepetés 5. házassági évfordulóra készült. Egy 2. kerületben lakó házaspár férfi tagja gondolta azt, hogy elhalmozza a feleségét virágokkal, ami nagy szervezést igényelt, mert nem lehet egyszerre egy nagykerestől ennyi rózsát venni, csak ha egy héttel előtte megrendeljük, viszont a megrendelés 2 nappal a kiszállítás előtt futott be, ezért több helyről szedtük össze a vörös rózsákat, ugyan olyan szárhosszal és ugyan azt a fajtát, hogy egyforma legyen. A kérés az volt, hogy szállítsuk ki az első 100 szálat, majd egy órával később a 200 szál rózsát és egy óra elteltével a 300, 400, és végül az 500 szálat is. A megajándékozott nagyon örült az ajándéknak, viszont már a 2. kiszállításnál azon aggódott, hogy mibe rakja a virágokat, mi vittünk hozzá vödröket is, így nem kellett aggódni azon, hogy a virágok elhervadnak. Ez egy nagyon nagy meglepetés volt, amire a megajándékozott biztos sokáig emlékezni fog.

20 szál vörös rózsa a repülőn

rózsa
Talán ez az egyik legfurább virágküldés, nem is a virág mennyisége miatt, hanem az átadás miatt. A Hölgy ugyanis egy repülőn dolgozott, mint légi utaskísérő és neki kellett utazás közben a virágot átadni. A megrendelő a repülőjegyet is fizette oda-vissza. Nekünk azt kellett megoldani, hogy a virágot felvihessük a repülőre, ezért rövid szárúra kellett vágni, hogy felengedjék a csokrot. Az átadás ebben az esetben is sikerült, a rózsák félúton átadásra kerültek, ez biztos nagy meglepetés lehetett, mert ki számít egy repülőn ilyesmire. A mestervirag.hu virágküldő csapata minden kérést próbál megoldani, hogy a szeretteinek örömöt okozhasson és vannak olyan megrendelők, akik élnek is ezzel a lehetőséggel…

A három legfurcsább virágküldés
Név: A három legfurcsább virágküldés E-mail: Cím:
1094 Budapest, Liliom u. 21, Pest, Magyarország

Kategória: virágcsokor, Virágfajta: rózsa