A 2018-as év a virágküldés éve volt

A 2018-as év a virágküldés éve volt


A 2018-as év a virágküldés éve volt
Miről is szól ez a cikk röviden?
Miért mondjuk azt, hogy a virágküldés éve volt a 2018-as év? Azért, mert a statisztikáink azt mutatják, hogy az átlag hétköznapokon nő a virágot küldő emberek száma és a nagyobb virágos ünnepeken is többen rendelnek virágot házhoz szállítással!

Mi válthatja ki az emberekből azt, hogy igénybe vegyék a virágküldést?

rózsa
Talán a megoldás az lehet, hogy ma egy embertől 3x annyi munkát követelnek meg a unkaadók, mint amennyit kéne. Ez azt eredményezi, hogy az emberek kevesebb időt tudnak eltölteni a szeretteik társaságában és így a különböző ügyek elintézésére is kevesebb idejük jut, így a virágvásárlásra is. A virágküldés kényelmes szolgáltatás, mert az emberek akár egy ebédidő alatt is intézhetik a megrendelést, bankkártyával azonnal fizethető a virágrendelés után és kész is, le van a gond róla. Ez után már minden más a virágküldő szolgálat dolga. Beszerzik a virágot, megkötik a csokrot és a virágfutár a kért időpontban kiszállítja. Tehát a kényelem és a gyorsaság nagy szerepet játszhat a virágküldés népszerűségében.

Melyik virág a legkelendőbb a virágot küldők körében?

rózsa
Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a vörös rózsa magasan vezet a rangsorban, ugyanis a romantika, a szerelem az alapja a virágküldésnek is, a szerelmes férfiak a legelszántabbak, hogy meghódítsák a kiszemelt Hölgyet! Ez után következik az összes többi virág alkalomtól függően. Az elmúlt években egy új szereplő is felbukkant a virágkötészetben, az pedig a rózsadoboz, ami a fiatalok körében elterjedt. Ezeket a kompozíciókat is leginkább vörös rózsákból kérik, viszont nagyon tetszetős és modern kompozíciók születnek, végül is a virágkötészet újragondolva. Manapság már egyre elterjedtebb az, hogy a fiatalabbak külföldön dolgoznak, mert jobbak a kilátások külföldön, mint Magyarországon, ezért ők leginkább a szüleiknek, testvéreiknek küldenek virágot, talán az Ő számukra a leghasznosabb ez a szolgáltatás...

Mekkora értéke van a virágküldésnek?

rózsa
Ez a szolgáltatás nagyon értékes tud lenni, ha valakinek nincs ideje az ajándékvásárlásra, vagy messze lakik a szeretteitől. Fent megemlítettem a külföldön dolgozó embereket, de akár egy veszekedés utáni békülés gyanánt is jól jöhet az, ha a szerelmének a virágfutár közvetítésével jut el a virágcsokor. A virágküldés értékét nem lehet számokban kifejezni, valakinek szüksége van erre a szolgáltatásra valakinek pedig majd szüksége lesz rá, sokaknak megkönnyítheti az életét, távolról is tudja virágcsokorral köszönteni szeretteit. Talán az első telefon megjelenéséhez lehet hasonlítani, amikor még régen az emberek leveleztek egymással és hetekig is eltartott egy üzenetváltás, majd jött a telefon és azonnal megbeszélhették egymással a dolgokat.

A 2018-as év a virágküldés éve volt
Név: A 2018-as év a virágküldés éve volt E-mail: Cím:
1094 Budapest, Liliom u. 21, Pest, Magyarország

Kategória: virágcsokor, Virágfajta: rózsa